Onze service

EGD nv heeft door de jarenlange expertise een uitmuntende adviesfunctie opgebouwd inzake platte daken, groendaken en gevelbekleding, dit met name in het segment van de grotere oppervlakten voor de bouwsector en KMO. Alle projecten worden echter nog steeds minutieus opgevolgd door de zaakvoerders.

Door onze specialisatie van alle mogelijke soorten materialen, kan EGD nv steeds dat product aanbieden waar uw project nood aan heeft, en dit telkens met een duidelijke afweging in functie van de duurzaamheid, de afwerkingsgraad en het budget. Door de eigen productie van een aantal materialen en het gebruik van topmerken in dakdichting kan EGD nv permanente kwaliteitsbewaking garanderen en voor tal van projecten maatwerk voorzien.

EGD nv voorziet uitvoering van dakprojecten van A tot Z, dit voor zowel nieuwbouw als renovatie, waardoor u slechts één aanspreekpunt voor uw project heeft. Opdrachten kunnen hierdoor beter en sneller opgeleverd worden. Door de inzet van een groot team vakbekwame dakdekkers kunnen tot ook grootschalige projecten snel en kwalitatief uitgevoerd worden.